Ilmanvaihtolaitteet ja -järjestelmät Turussa

Hyvälaatuinen huoneilma on osa perusasumista

Hyvin toimiva ja oikein säädetty ilmanvaihtojärjestelmä takaa terveellisen ja turvallisen sisäilmanlaadun. Kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmän tulee olla helppohoitoinen ja helposti säädettävissä, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty irti. Oikein toteutettu ilmanvaihto pidentää myös rakennuksen käyttöikää.

Oikein valittu ilmanvaihtojärjestelmä poistaa kosteutta ja pitää ilman puhtaana

Ilmanvaihtojärjestelmä tulee aina suunnitella ja toteuttaa kohdekiinteistön vaatimusten mukaan. Oikein suunniteltu, asennettu ja säädetty ilmanvaihtojärjestelmä poistaa ylimääräisen ilmankosteuden sisäilmasta ja estää epäpuhtauksien synnyn sekä homeenkasvun kiinteistössä. Hyvin toteutettu ja säädetty ilmanvaihtojärjestelmä ei aiheuta vetoa ja on äänetön. Koneellisesti toteutettu ilmanvaihto toimii tasaisesti vuodenajasta tai sääolosuhteista riippumatta.

Nykyaikaiset ja energiatehokkaat ilmanvaihtojärjestelmät

Meiltä löydät kaikki nykyaikaiset ja laadukkaat ilmanvaihtolaitteet ja -järjestelmät sekä suuriin että pieniin kiinteistöihin Turussa. Kauttamme saat energiatehokkaat Enerventin, Ilton, Iloxairin, Valloxin, Aillosin ja Exhauston ilmanvaihtolaitteet.

Haluatko jutella lisää ilmanvaihtojärjestelmistä?

Ota yhteyttä tai tule käymään, niin palvelemme mielellämme!

enervent ilmanvaihdon järjestelmäratkaisu vallox exhausto